18 maj 2021

Twitter blockerar spansk MP

 

Om Twitter kunde förbjuda president Trump och blockera kontot för en större tidning för att hindra människor från att läsa en sensationshistoria om hans valmotståndare, kan det censurera vem som helst för vad som helst - inklusive en spansk parlamentsledamot, för att han uttryckte det ovänliga faktum att män inte kan bli gravida.
Francisco José Contreras från Vox Party drabbades av tankepolisens vrede:

    Contreras sa i ett Facebook-inlägg den 11 maj att han hade fått ett meddelande från Twitter som informerade honom om att han hade brutit mot dess politik för ”hatprat”.  

    ”Den hatfulla tweeten (som jag tvingades ta bort) var en som sa: ′′ En man kan inte bli gravid. En man har ingen livmoder eller ägg ”, skrev Contreras som svar på ordern. ”Ni kan se att detta redan är fascistisk biologi. Nästa gång försöker jag med 2 + 2 = 4. ”


Det ska han nog inte göra. Det har redan fastställts av Ledarna för politisk korrekthet att 2 + 2 = 4 stinker  av "vit supremacistiskt patriarkat.”


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.