03 maj 2021

Tysta all negativ information om Vaccinet

 

(Natural News) Åklagare i tolv stater uppmanar världens största sociala media-nätverk att bojkotta  alla negativa påståenden om covid-19-vacciner. 

Facebook-vd Mark Zuckerberg och Twitter-vd Jack Dorsey har redan infört vad de kallar ”felinformation” -policy som tar bort eventuella meningsskiljaktigheter vad gäller lockdowns,  obligatoriska masker och Big Pharmas press för vaccin.  De nya covid vaccinerna är dock så bristfälliga och osäkra att information om vaccinskador och dödsfall sprider sig fortfarande över sociala medier.

Efter att ha censurerats på sina egna facebooksidor för att dela med sig av sanningar om vaccinet  har användare skapat Facebook-grupper för att berätta om biverkningarna av covid-19-vaccinet.
En av dessa grupper rapporterade tiotusentals personliga vittnesmål om skadorna av dessa vacciner. Denna grupp bestod av mer än 120 000 personer och växte med 10 000 personer varje vecka när rapporter strömmade in. Gruppen har sedan dess tagits bort av Facebook, eftersom Sanningsministeriet skriver sin egen historia och skyler över sina brott. 


George Orwells Ministry of Truth tar en ruskig form i dagens sammanslagning av Big Pharma, Big Government, Big Media och Big Tech.

Läs hela artikeln här!

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Lugn, virusjippot är snart slut nu när Melinda Gates tvingas hitta någon annan att parasitera på.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.