30 maj 2021

Vänstern hatar Mors Dag

 


Den här helgen är Memorial Day weekend här i USA, en helgdag som hedrar män och kvinnor som dött medan de tjänstgjort i den amerikanska militären. 

I Sverige är det Mors Dag i dag, en högtid som Vänstern hatar av samma anledningen som de hatar alla våra helgdagar: Det är ett uttryck för en kultur de försöker utrota.
   Mors Dag är ännu mer avskydd än Fourth of July and Thanksgiving, eftersom den direkt hyllar familjen. Dessutom undergräver den HBT-dogmen, enligt vilken det inte finns något sådant som mödrar, bara "födande människor" - som också kan vara män. Moderskapet ses av oss normala som någonting sunt och vackert så det måste förorenas och förstöras i enlighet med Vänsterns regler.  

Morsdagsblommor är inte heller bra, eftersom de har en negativ påverkan på klimatet.

   "Blommor kan generera allvarliga koldioxidutsläpp på grund långväga transporter i nedkylda lastrum ... Under 2018 producerade alla blommor för Alla Hjärtans Dag cirka 360 000 ton koldioxid, eftersom de odlats i Colombia och flögs hit till amerikanska flygplatser.
Och det räcker inte med det.  Efter att de flugits till USA, fraktades de sedan med lastbil, vilket innebär att fossila bränslen används.

Kanske vi borde odla blommorna på hemmaplan för att minska transporterna men det räddar inte heller isbjörnarna.
    När blommor odlas i svalare klimat behöver de uppvärmda växthus. Det betyder att den inhemska blomproduktionen också kan generera höga koldioxidutsläpp eftersom det krävs elström... 

Koldioxidavtryck från blommor som odlas i svalare länder som USA,  kan vara mer än 5,5 gånger större än i länder vid ekvatorn...

Om vi ​​inte lyssnar på Vänsteristerna och slutar köpa blommor kommer vädret att bli för varmt. Enligt Klimat-alarmisterna måste britterna också sluta odla potatis och sallad. Lyckligtvis finns det lämpliga alternativ:
Potatis och sallad måste bytas ut mot små rotfrukter och maskrosblad, eftersom ett varmare klimat innebär att vi inte kan odla de traditionella växterna.  

Fira Mors Dag politiskt korrekt. Ge mamma en bukett maskrosor som du plockat från din egen gräsmatta.  2 Kommentarer:

elina sa...

Har satt potatis idag hos dotterns stuga. Även andra rotfrukter. Sedan ska vi åka med vanlig bensinbil några mil och köpa pizza.
Inga blommor dock. Det kanske väger upp våra utsvävningar?

Berit sa...

Grattis! Plocka lite maskrosor från mig.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.