20 maj 2021

Vänstern skriker ständigt om Rasism. ...

 ....men de kan inte ge några nutida exempel,  så de tvingas förlita sig på påhittade hat-historier om händelser som inte har något att göra med rasism. Till exempel sådana där våldsamma svarta brottslingar dör när de vägrar att låta sig arresteras. 

Deras problem är att de letar efter rasism på fel platser. Den lokala polisen har inte speciellt stort inflytande över det totala systemet.  De människor som verkligen har makt är sådana som Lori Lightfoot, borgmästare i Amerikas tredje största stad:
 

En politisk reporter för NBC-dotterbolaget WMAQ-TV i Chicago - twittrade att Lightfoots sekreterare sa att borgmästaren "beviljar person till person- intervjuer - bara till svarta eller bruna journalister."

Lightfoots kontor svarade inte på en begäran om kommentarer från Fox News så den frågan måste ha ställts av en ras-missgynnad vit person.

Vänsterister på Twitter godkänner hennes utestängning av vita reportrar.

Utanför sport, fängelser och annonser är de flesta amerikaner fortfarande vita. Det gäller även journalister. Trots den benhårda politiska korrektheten som kännetecknar yrket verkar det inte troligt att de för alltid  kommer att anamma en ideologi som anser att de är moraliskt underlägsna...tom. där de ibland betraktas som ovärdiga att även prata med. 0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.