17 juni 2021

Amerikas Sämsta Borgmästare ...

 

Det är vad Tucker Carlson kallar Chicagos Lori Lightfoot.
"Hon bryr sig mer om radikal socialism och "Juneteenth-flaggan" än att ta itu med våldsbrott i Chicago"

 Den nittonde juni ska markera årsdagen när de sista amerikanerna från Afrika fick veta att de befriades från slaveri. Det har gjorts till en federal bemärkelsedag nu,  ett år efter att Lightfoot sagt att det var för dyrt att göra det.
 Tucker Carlson påpekade att 'nästan 200 fler människor har mördats i år än förra året' i Chicago, inklusive fyra i masskjutning i tisdags.
    Han talade sedan om Lightfoots önskan om "radikal social förändring" och visade exempel på hennes arrogans och hur hon läxade upp sin personal i en serie e-postmeddelanden. . I januari skickade Lightfoot ett e-postmeddelande till sin dåvarande schemaläggare och krävde mer "kontortid".

 

 

"Jag behöver kontortid varje dag!"   Sedan skrev hon samma mening igen 16 gånger i rad och vilket drar omedelbar jämförelse till skräckfilmen 'The Shining'.

   Hon fortsatte:
   "Inte bara en gång i veckan eller några dagar, utan varje dag!"  och det skrev hon tio gånger i rad.

”Avbrott eller paus mellan möten är inte kontortid”, ( sju gånger.)
"Om detta inte förändras omedelbart kommer jag bara att avbryta möten varje dag",(fem gånger )
"Har jag äntligen gjort mig tydlig ?!" ( 13 gånger.)
Mötes-koordinatorn lämnade jobbet tidigare detta år.

Jag har tidigare skrivit om att Lightfoot, en demokrat som är stadens första svarta och öppet homosexuella borgmästare, har utsatts för kritik efter att ha meddelat att hon bara kommer att ge individuella intervjuer till färgade journalister.
Hon kritiserade också stadens nyhetsförmedlare för deras "överväldigande vithet och manlighet",  i ett två-sidor långt brev.

Nu backar hon och förklarar att hon inte menar något av detta personligen och medger att vissa av de vita journalisterna som rapporterar från stadshuset i Chicago är begåvade och hårt arbetande. Men tyvärr är de, säger Lightfoot, "ändå, vita."

Allt som betyder något för Lori Lightfoot är att de är vita, eftersom vita människor är alla lika.  De definieras helt av hudfärg.  Det gör livet enklare för Lori Lightfoot. Hon vet vem hon ska hata, bara genom att titta på dem.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.