03 juni 2021

Biden var i Tulsa

 Jag ser att Biden slog på rasist-trumman igen och lovade mer federalt stöd till svarta företag för att minska välståndsklyftan. Den här gången var han i Tulsa, för en minneshögtid av en fruktansvärd tragedi för 100 år sedan, men i dödsfall och dollar matchade den inte året med Floyd. 

Bidenfamiljen har blivit rik genom politik i 45 år och har bidragit till många av de olika orättvisorna och "hjälpen". Som att försöka trycka ner svarta kandidater, döda svarta spädbarn i livmodern, marginalisera och försvaga det svarta samhället med år av "hjälp" och löften om federala pengar, som inte åstadkom annat än att köpa röster. 

 Även den nuvarande V.P. Kamala Harris som handplockades för hudfärg och sex, kallade honom rasist och sexist under primärvalet. 

Varje gång Racist Joe talar till en svart publik säger han något klumpigt.  Joe tycker nog inte själv att han är rasist, men det är tydligt att han ser på svarta människor som bedårande små barn med speciella behov, men som inte har intelligens nog att göra de saker som vita människor kan göra. Så när jag såg att Joe skulle prata i Tulsa, visste jag att han skulle säga något pinsamt. Och det gjorde han.

Här är ett annat tillfälle när Joe trampar i klaveret och säger att han tror att landet är dömt och det beror "inte bara på grund av afroamerikaner." 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.