15 juni 2021

COVID-vaccinerad patient hade spikproteiner i varje organ i kroppen

 

 Den första obduktion av en patient som vaccinerats mot COVID-19 har visat att virus-RNA hittades i varje organ i patientens kropp, vilket innebär att vaccinet antingen är ineffektivt eller att coronavirus faktiskt sprider sig snabbare hos vaccinerade individer.

Den vetenskapliga rapporten från Tyskland, som publicerades av International Journal of Infectious Diseases i juni studerade obduktionen av en 86-årig man som hade fått en enda dos av SARS-CoV-2-vaccinet men dog 4 veckor senare efter att ha smittats med viruset av en annan patient på ett sjukhus. Från rapporten:

Vi rapporterar om en 86 år gammal man bosatt på ett äldreboende som fick vaccin mot SARS-CoV-2. Tidigare sjukdomshistoria inkluderade "systemic arterial hypertension, chronic venous insufficiency, dementia and prostate carcinoma"On January 9, 2021, the man received lipid nanoparticle-formulated, nucleoside-modified RNA vaccine BNT162b2 in a 30 μg dose. Den dagen och under de följande två veckorna visade han inga kliniska symtom.
    På dag 18 togs han in på sjukhus för svår diarré. Eftersom han inte presenterade några kliniska tecken på COVID-19 blev han inte specifikt isolerad.  Laboratorietester avslöjade hypochromic anemia and increased creatinine serum levels. Antigen test and polymerase chain reaction (PCR) for SARS-CoV-2 var negativa.
Men studien konstaterar att på dag 25 testade den vaccinerade patienten positivt för COVID-19, förmodligen smittad av en  COVID-infekterad patient i sjukhusrummet - och han dog nästa dag.  

SARS-CoV-2 spikproteiner fanns i nästan alla patients organ.

Med andra ord, även om COVID-19-vaccinet utlöste ett immunsvar i kroppen, verkade det inte stoppa spridningen av viruset och därför kunde skadliga virala spikproteiner spridas i hela kroppen.

Detta är bara mer vetenskapliga bevis för att COVID-19-vaccinet sannolikt gör mer skada än nytta och kan till och med påskynda spridningen av coronavirus.

1 Kommentarer:

fjädervippan sa...

Var det därför alla fösöksdjur i sars studie dog efter vaccinering som gick bra men när de utsattes för naturligt coronavirus så dog de som ddt-besprutade flugor, vet dock inte om de obducerades. Men nått vaccin blev det visdt inte den gången.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.