18 juni 2021

Den nya Covid-varianten orsakas av Vaccinet

 

De så kallade Covid-varianterna, officiellt betecknade som mutationer, används för att förlänga den brittiska "nedstängningen" säger Dr Luc Montagnier, nobelpristagare och tidigare chef för Retrovirology Lab vid Pasteur Institute. och att det faktiskt är vaccinationerna som producerar varianterna.

Dr Montagnier säger att ett enormt misstag, ett oacceptabelt misstag, ett vetenskapligt och medicinskt fel har gjorts. Covid-vaccinerna orsakar nya varianter som upprätthåller problemet.

Dr Montagnier sa att epidemiologer vet det men är tysta om fenomenet, som är känt som "Antibody-Dependent Enhancement" (ADE). Prof.  Montagnier förklarade att man ser trenden i varje land där "kurvan för vaccination följs av kurvan för dödsfall."

Montagniers poäng stöds av information i ett öppet brev från en lång lista av läkare i European Medicines Agency.  I brevet konstaterades att "det har förekommit ett stort antal medierapporter från hela världen från vårdhem som drabbats av COVID-19 inom några dagar efter vaccinering av invånarna."

I ett nyliget uttalade av den franska virologen Christine Rouzioux: ”Ökningen av nya fall inträffar hos vaccinerade patienter på vårdhem i” Montpellier, i Sarte, i Reims, i Mosel. ”

Jag är orolig för att folkhälso-byråkraternas misstag eller bedrägerierna som de har bedrivit,  har blivit för allvarliga för att erkännas och att de farliga vaccinerna kommer att fortsätta att administreras.

Paul Craig Roberts

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.