06 juni 2021

Den rika AOC hjälper inte sin fattiga mormor

 

Limousine kommunisten Alexandria Ocasio-Cortez - som växte upp i snofsiga Yorktown Heights i New Yorks Westchester County, studerade i det mycket dyra Boston University,  kör för närvarande en dyr Tesla  (som hon nyligen parkerade olagligt utanför en Whole Foods i ett flott  DC-område),  hyr två lägenheter,  bär 3500 dollar kläder och kan enkelt utnyttja sin berömmelse för att skaffa ännu mer pengar - visade på Twitter hur hennes mormor i Puerto Rico tvingades bo i en lägenhet vars tak verkar falla ner och det var Trumps fel, för att han inte hjälpt hennes fattiga mormor.


   När Matt Walsh konstaterade att det är skamligt för en förmögen kvinna att låta sin mormor leva i smuts och elände,  svarade AOC med att kackla om systemisk orättvisa och bekräftade att hon inte kunde hjälpa sin abuela.
     Inte ens de Vanliga Media kunde rädda AOC från skampålen när Walsh startade sin "GoFundMe"-insamling för att reparera det kollapsande hemmet och samlade snabbt in ännu mer pengar än AOC spenderat  på sin Tesla. Men pengarna kommer att återlämnas till givarna nu, eftersom någon i familjen har tackat nej -  antagligen på AOC: s begäran. 

   Kanske Democrat Partys skyltdocka skäms en aning för att hon istället för att hjälpa sin mormor utnyttjar henne för politiska ändamål. Nationen pekar på henne och skrattar. 

Tänk om hon kunde lära sig från detta att privat välgörenhet lyckas där omfördelning av resurser genom tvång misslyckas .. 0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.