23 juni 2021

Det är inte komplicerat

 


Vänsterister är den del av befolkningen som vill ha och stöder regeringens fullständiga makt över amerikanska liv.  Inte bara det. De har konsekvent samarbetat med globala företag för att få mer makt - fast de förmodligen föraktar dessa företag.

     De stöder masscensur, mobbning av de som har olika politiska åsikter,  massvåld mot oskyldiga människor och företag, de stöder "lockdowns" och omfattande kränkningar av Bill of Rights, och nu stöder de vaccinpass som kommer att ta ifrån oss all personlig frihet.
Målet för varje totalitärt system är att skapa fullständig kontroll över samhället och varje individ,  för att uppnå ideologisk samstämmighet och eliminera alla avvikelse från det.

De som utövar ständiga påtryckningar om vaccinering  - World Economic Forum, Världshälsoorganisationen, Gates Foundation, Rockefeller Foundation, etc. - hemlighåller inte att de drastiskt vill minska världens befolkning och att deras stöd av eugenik under olika namn är mycket välkänt.  Jag är övertygad om att den helt otestade  mRNA-typen av ”genterapi” är nyckeln till deras plan för att minska befolkningen.

Ett stort antal människor har hypnotiserats av rädsla, hot och mutor för att acceptera det vanliga medias version av COVID-19.  De har försatts i detta tillstånd av en välorganiserad, mycket sofistikerad propagandakampanj som utnyttjat den mänskliga rädslan för död och sjukdom.

Statistik om fall och dödsfall "från" COVID-19 har manipulerats för att skapa en falsk pandemi. Ett av de mest uppenbara bevisen for detta är påståendet om att vanlig influensa har försvunnit.

Fler och fler människor slänger nu sina ansiktsmasker och återgår till att leva som vanligt,  därför att de inser att COVID-19-pandemin representerade en oöverträffad möjlighet för spridning av felinformation, manipulation och missbruk online, vilket har fått verkliga, dramatiska konsekvenser.

 Nu ser vi rubriker som dessa i alla tidningar  så att vi ska bli vettskrämda igen:

"Dags för en ny Covid från Indien! "
"En ny coronavirusvariant sprider sig i New York"
"Varianten innehåller en mutation som tros hjälpa viruset att undvika immunförsvaret," säger forskare.


2 Kommentarer:

robban sa...

märkligt det där att det sprider sig mest där det är lockdowns och restriktioner. samtidigt så var media helt hysteriska över indien ett tag tills de började med ivermectin brett så blev det helt tyst inte ens ett pip numera

Berit sa...


Var bara lugn, Robban, det kommer något annat som man kan bli hysterisk över.
Här pips det mycket om varianter från Indien och UK.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.