28 juni 2021

Farorna om mRNA

 


 Från Lew Rockwell:
Spikproteinet är giftigt för gravida kvinnor! Pfizers egna data visar att det ackumuleras i kvinnors äggstockar.
Kirsch citerar data som tyder på att missfall bland kvinnor som får COVID-"vaccinet" inom de första 20 veckorna av graviditeten är 82%.  Det normala antalet är 10%, så detta är en allvarlig ökning.  

   ”Det är förbryllande att CDC säger att vaccinet är säkert för gravida kvinnor när det är så tydligt att detta inte är fallet. Till exempel är en av våra familjevänner offer för detta. Hon fick missfall efter  25 veckor ... Hon hade sitt första injektion för 7 veckor sedan och sin andra för 4 veckor sedan.

    Barnet hade allvarlig blödning i hjärnan och andra missbildningar. Hennes gynekolog hade aldrig sett något liknande tidigare i hela sitt liv. De kallade in en specialist som sa att det förmodligen var en genetisk defekt (eftersom alla tror på påståendet att vaccinet är säkert utesluts det alltid som en möjlig orsak).

    Ingen VAERS-rapport. Ingen CDC-rapport. Ändå säger läkarna jag har pratat med att det är över 99% säkert att det var vaccinet. Familjen vill inte ha en obduktion av rädsla för att deras dotter kommer att få reda på att det var vaccinet. Detta är ett perfekt exempel på hur dessa hemska biverkningar aldrig rapporteras någonstans. ”

Mycket mera här

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.