08 juni 2021

Fauci och Jill Biden möttes av en obehaglig överraskning när de besökte Harlem

 

Fauci och" första damen" Jill Biden besökte en vaccinationsplats i Harlem- där han möttes av arga protesterande personer som tutade i isignalhorn och hade mycket att säga om hans handlingar under de senaste 15 månaderna. Protesten kommer mitt i fortsatt bakslag över ett e-postavslöjande från Freedom of Information Act som visar att Fauci har spridit motsägelsefull information hela tiden när han har varit det federala svaret på COVID-19-pandemin. Enligt en video på Twitter skrek gruppen i Harlem oförskämdheter mot Fauci och Fru Bidens bilkortege när den närmade sig den abessinska baptistkyrkan som gjorts om till en vaccineringklinik.

Rop som "F *** Joe Biden!" kunde höras och ”Fire Fauci” när bilarna närmade sig byggnaden och "Vi kommer inte att lyda Dr Fauci!" 

   En man insisterade på att närvarande poliser skulle arrestera Fauci. "Den här killen har varit inkonsekvent från dag ett. Han har gått fram och tillbaka och skickat ut blandade meddelanden om huruvida vi ska ha masker och antalet vi ska ha på oss. om vi ska stänga skolor, effekten av social distansering, hur länge vi ska ha masker efter vaccination, virusets ursprung och allt annat han har babblat om."

 Senator Paul anser att Fauci begått mened. Läs Bakom Kulisserna: Floodgate är öppet med Fauci's e-post

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.