04 juni 2021

Första personen på Mars ska vara en kvinna

 "Allison McIntyre, som övervakar NASA: s konstruktion av rymdfordon i Houston, hemmabasen för astronaututbildning, sa att det bara är rättvist att en kvinna tar mänsklighetens första steg på Mars. Tolv människor har satt sin fot på en planet bortom jorden. Alla 12 var män som gick på Månen under slutet av 1960-talet och början av 1970-talet som en del av Apollo-planen.

      NASA: s första kvinnliga astronaut, Sally Ride, som flög i rymdfärjan, var notoriskt tvungen att förklara att hon inte skulle behöva 100 tamponger under en vecka i rymden 1983. McIntyre säger, "Vi har kvinnliga astronauter, men vi har inte skickat en kvinna till Månen ännu, och jag tycker att den första personen på Mars borde vara en kvinna. "


Jag måste säga att jag fullständigt håller med. Det är verkligen på tiden. Så i solidaritet med mina systrar i kampen mot patriarkatet har jag själv några idéer om vem som skulle vara den första kvinnan på Mars. Jag tycker faktiskt att vi borde skicka en hel skock med kvinnor och göra det till en enkel resa.
Fältet är fritt!

Här är mina främsta kandidater:3 Kommentarer:

elina sa...

Men, men skall inte fru Clinton belönas med en resa?

Argus sa...

Kamala Harris och Hillary Clinton toppar min lista.

skepparn sa...

Vad är det för fel på Venus! ( planeten...)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.