05 juni 2021

Georgias skolstyrelse motsätter sig ”kritisk rasteori”

 Georgia Board of Education har röstat (11-2 ) att avvisa delar av läroplanen som inkluderar"kritisk rasteori" och kurser som politiskt "indoktrinerar studenter". 

Styrelseledamöter understryker att USA "är inte ett rasistiskt land, och att staten Georgia inte är en "rasistisk stat." 

Regeringsorganet lovade att inte ”stödja eller förmedla några K-12-offentliga resurser till undervisning som indoktrinerar studenter socialt eller politiskt, ideologiskt eller teoretiskt, eller främjar en ras eller ett kön framför ett annan.” 

"Inget statligt utbildningsorgan, skoldistrikt eller skola ska undervisa, instruera eller utbilda någon administratör, lärare, anställd att anta eller tro på något av följande begrepp: (a) en ras eller kön är i sig överlägsen en annan ras eller kön; (b) en individ på grund av sin ras eller kön är i sig rasistisk, sexistisk eller förtryckande, oavsett om det är medvetet eller omedvetet, ” 

Det är inte bara här i Georgia som man vaknat upp och motsätter sig hur utbildningssystemet indoktrinerar eleverna. Här är en förälder, Tatiana Ibrahim från Carmel, New York som är trött på att illvilliga social-ingenjörer indoktrinerar barn att hata polisen, att omfamna HBT-fördärvet, stödja Black Lives Matter-galningar och avvisa Gud: 

 

Om fler människor gör det, kanske landet fortfarande kan räddas från en förnedrande ruin.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiskt, det bästa jag sett och hört på länge.
Candice Owens hör också till de duktiga, mera.

Anonym sa...

Tänk att någon vågar avslöja socialisterna så elegant. Candace Owens har fått lite stöd i kampen mot den förödande SOCIALISMEN!!!

Anonym sa...

Det bästa jag sett och hört på länge !!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.