13 juni 2021

Juni är Pride Month

 

 En månad för att fira homosexuella, lesbiska, bisexuella, transpersoner, queer och asexuella människor, plus alla andra sexuella inriktningar och kön.
Ursäkta mig om jag inte spelar med.

Min definition av stolthet inkluderar inte sexuell läggning på något sätt. Stolthet är för saker som en individ har åstadkommit. Stoltheten sträcker sig inte till nationalitet, ras eller något som en person inte har någon kontroll över  (vilket tydligt inkluderar alla de sexuella läggningarna som de firar om människor verkligen "föds på det sättet").
Jag förstår inte hur stolthet kan ha något att göra med vem man har sex med, men de som firar June Pride anser väl att jag är en "hatare."
 Jag hatar inte någon för deras sexuella läggning - jag bryr mig helt enkelt inte om det. Vad vuxna gör privat, står inte på listan över saker jag bryr mig om.

Vi hör ideligen uttalanden som, ”den första öppet homosexuella ambassadören” eller “den första öppet lesbiska domaren” eller “den första öppet transgender-rådgivaren”, som om deras könsorgan eller deras sexuella beteende är deras viktiga "bidrag" till samhället.

Vi hade nyligen "den första öppet kriminella kvinnan som kandidat för USA: s presidentpost", och nu har vi "en uttalad val-fuskare" i White House.  Snart ser vi nog "den första öppet kommunistiska senatorn" eller "den första öppet ateistiska Supreme Court domaren."  

Vi kan läsa om en grundskolelärare i Virginia som vägrade att ”bekräfta att en biologisk pojke kan vara en flicka och vice versa” och därför placerades i "administrativ ledighet" för att hon inte fjäskade för MarxistVänstern som insisterar på att kön är obestämt och en person kan identifiera sig som vad han vill och ändra grammatiken genom att skapa nya pronomen.

Mina barnbarn kommer säkert en dag att höra talas om ”den första guvernören som öppet tillhör maffian” och “den första öppet, svarta, kinesiska, muslimska rabbin.”

Och sedan har vi detta om ”giftig maskulinitet” - man kan tro att om det var sant skulle barn som växer upp utan fäder må bättre än de som har en, men så är det inte - de som inte har en pappa i sitt liv tenderar att vara mer oroliga och mer misslyckade.  Det verkar som vi behöver MER maskulinitet i hemmen, inte mindre.


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Socialisterna längtar efter världens undergång och tvingar oss att sitta på ”första parkett”.

elina sa...

Vi fastnade en gång på gatan ofrivilligt när Prideparaden passerade. Mina små barnbarn blev rädda, de grät och frågade vad det var. Hur förklarar man nästan nakna, skrikande människor, där några hade sex på öppen ridå på lastbilsflak? Jag sa snabbt att det var cirkus, hittade inte annat. Kunde inte förklara för små barn att det var kärleksbudskap som paraden påstod.
Mina barnbarn har vägrat att gå på cirkus. Även när de senare fick veta vad det var.

elina sa...

Kamala Harris har också deltagit i Pride såg jag i nyheter. Kanske hon trodde att det var gränsen?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.