22 juni 2021

Klimatförändringar är "ett påhitt av media"

Democrats och deras media-dockor trissar upp skrämselpropagandan om att klimatförändringar är ett överhängande ”existentiellt hot” mot mänskligheten, vilket är en del av en deras strategi att främja vänsteragendan. 

 Det är slutsatsen man drar från en Fox News-intervju med fysikern Steven Koonin, som erbjöd vetenskapligt stöd till dem som ser att lögnaktiga klimat-alarmister nonchalant använder sig av skräckpropaganda för att berika sig själva. 

"Det är en fiktion av media och politiker som gillar att främja den uppfattningen", sa Koonin på en intressant intervju på Fox Nation's "Tucker Carlson Today." 

Det är en betalkanal så jag kan bara hitta den här snutten:

För att inte någon ska avfärda Koonin som "höger", var han undersekreterare för vetenskap i före detta president Barack Obamas energidepartement. Han är numera chef för Center for Urban Science and Progress vid New York University. 

Trots den oavbrutna skrämseln om miljön från Dems. och vänstermedia,  sa han att ”mänsklig påverkan" inte är ansvarig för naturkatastrofer som orkaner och värmeböljor, som är lika vanliga idag som de var 1900. 

"De varmaste temperaturerna har inte stigit under de senaste 60 åren", sa Koonin .

 Fysikern kritiserade också andra klimatvetenskapare för att de inte tillrättavisat okunniga politiker och media som främjar klimat-alarmismen.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.