29 juni 2021

Miss Nevada är en Man

 För första gången i skönhets-tävlingarnas historia vann en transgender Miss Nevadas krona.  Kataluna Enriquez vann över tjugo riktiga kvinnor. 

 Enriquez är en 27-årig filippinsk amerikan. Han vann också Miss Silver State-tävlingen i mars enligt Las Vegas Journal. Nästa gång tävlar han i Miss USA-festivalen den 29 november. 

Enriquez har tävlat i skönhetstävlingar i fem år. Han har också gjort alla sina egna klänningar. "Jag hade inte alltid pengar och det är svårt för kvinnor att hitta klänningar som passar deras kroppar", säger Miss Nevada USA till Journal. "Skönhetstävlingar är så dyrt och jag ville tävla och kunna växa och utveckla färdigheter och skapa klänningar för mig själv och andra människor.

 

Kvinnor, är detta vad vi tillåter?   I "miss" the real USA . 

Mer här

2 Kommentarer:

Argus sa...

Man ska nog inte förväxla tolerans med acceptans. Det kommer att bli en massiv rekyl på detta som gemene man nog ser som dekadens och det är inte roligare i pendelns andra extremvädret.

Anonym sa...

Det kallas SINNESSLÖHET,(intellektuell funktionsnedsättning) i min värld, när människor bryter mot naturlagar.
Men avsikten är glasklar, självförnedringen, socialistens livsnerv.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.