22 juni 2021

Väderrapportörer avslöjar sina lokala TV-stationer

 "Grattis på Fars Dag, alla på WWJ-TV! Ni kommer att presenteras i en Project Veritas-rapport! Nu tillbaka till vädret. "

Det var budskapet från April Moss, en meteorolog vid Detroit CBS-dotterbolag, som blev den andra reportern under de senaste veckorna som tillkännagav i en direktsändning att hon arbetade med det  undersökande journalistiska företaget,  för att avslöja vad hon anser vara censur vid lokala TV stationer.  

"Mycket solsken idag, men alla goda saker måste komma till ett slut, och det börjar redan i morgon med skurar runt klockan 8.  Och på tal om en helt ny vecka kommer jag att sitta ner denna vecka med Project Veritas för att diskutera den diskriminering som CBS utsätter ina anställda för." 

"Titta på Project Veritas för min hela presentation."

April Moss tillkännagivande, att hon arbetade med Project Veritas, liknar det som Ivory Hecker, KRIV-TV-reportern i Houston, meddelade förra veckan när hon sade att hon hade arbetat med James O'Keefes journalist-grupp. 

"Fox Corp. har tystat mig för att undanhålla viss information från er, tittare, och vad jag förstår är jag inte den enda reporter som utsätts för detta", sade Hecker den 14 juni.

Jag kommer att visa några inspelningar om vad som händer bakom kulisserna på Fox eftersom det gäller för er tittare. Jag hittade en ideell journalistgrupp som heter Project Veritas. De kommer att hjälpa till att visa det i morgon" 

Mycket av den censur som Hecker beskrev hade att göra med det kontroversiella läkemedlet hydroxiklorokin, ett medel mot malaria som vissa anser också kan användas, och framgångsrikt också har använts mot COVID-19. 

Andra har visat på negativa studier - och kanske lika viktigt, vad de beträffar, var det faktum att dåvarande president Donald Trump stöder användandet av den medicinen. 

Hecker gjorde också ett inlägg i sociala medier angående censuren kring den kontroversiella pro-hydroxiklorokin-läkaren Dr Stella Immanuel - vars grupp, America's Frontline Doctors, bojkottades på i stort sett alla plattformar,  efter att ha varit värd för en presskonferens i Washington, DC, och som uppmanade till en omfattande användning av läkemedlet. 

Hon sa att bara omnämnandet av medicinen och censuren kring den gjorde hennes överordnade på KRIV fullständigt hysteriska. 

 "Fox kom efter mig ,"big time" för att jag protesterade mot censur", sade Hecker till Project Veritas grundare James O'Keefe.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.