01 juni 2021

Valfusket fortsätter

 Armstrong Economic (översättning)

 

Alla bör vara oroade över valfusk. I Georgia gick 100% av de 950 militära valsedlarna till  Biden och de kom tillbaka i sekventiell ordning, vilket helt enkelt är omöjligt.  Dessutom verkar det finnas så många som 30 000 falska valsedlar som räknades år 2020. Totalt gick 97% av alla dessa röster till democrats.

 Även om det är osannolikt att detta någonsin kommer att avsätta Biden som president, ökar det möjligheten att Georgia kan ogiltigförklara valet 2020 vilket kan förändra saker för mer än bara presidenten.

Det som står på spel här är att vi alla borde kräva en fullständig utredning, för annars kan republicans spela samma spel 2022.  Detta innebär att det aldrig kommer att finnas något förtroende för valprocessen igen.

Vi måste stoppa detta nonsens om att det inte finns några bevis för bedrägeri och att Trump bara var en dålig förlorare. I ALLA val förekommer fusk. Vad är poängen med ett val om det kan stjälas av smarta politiker?


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.