29 juni 2021

Var inte så hysterisk, säger AOC

 


Medan mord och våld ökar i rekordartad takt i democrat-styrda städer,  vill Alexandria Ocasio-Cortez att folk ska sluta vara så förbannat hysteriska. Det är ingen stor sak, inget att bry sig om. Det är bara överdriven manipulation.  Och om någon vet något  om hysteri och överdrift  är det AOC.

Hon påstod: "Ted Cruz försökte få mig mördad medan jag gömde mig i en helt separat byggnad långt från mobben" men hon kan inte tro att siffrorna om  "stigande brottsfrekvenser",  även om de verkligen stiger, och vad är det med all denna hysteri?
Enligt denna Drama Queen är ökningen av våldsbrott bara ett påhitt. Att över 60 personer sköts i Chicago under helgen är Upptrissning, Hysteri! 

Denna pladdrande dåre är så genomsyrad av den "progressiva religionen" att hon inte ser den verkliga världen,  som betalar priset för blind okunnighet från idioter som Alexandria Ocasio-Cortez.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.