16 juni 2021

Vem dödade Ashli Babbitt?

 

Hur kommer det sig att vi fortfarande inte vet vem som dödade Air Force veteranen och Trumpsupportern Ashli ​​Babbitt fem månader efter skottet inne i Capitol Hill?

Trots att många ser det som en "mestadels fredlig protest" har Capitol Hill-polisens identitet aldrig nämnts i pressen och anledningen till att hon blev skjuten den 6 januari har aldrig förklarats.

Förra veckan meddelade Babbitt-familjen att de stämmer Metropolitan Police Department på 10 miljoner dollar för skyttens identitet efter att justitieministeriet bestämt att det inte skulle väcka åtal mot officeren.
Dagarna efter protesten gapade och skrek media om mordet på en annan Capitol Hill-polis, som påstås blivit attackerad med en brandsläckare och han avled nästa dag. Det var falska nyheter eftersom hans familj berättade att han dog av en stroke.

Två andra poliser i Capitol Hill tog sina egna liv dagarna efter den 6 januari protesten.  Det framgår inte om de var en del av den polis-grupp som faktiskt släppte in människor i Capitol Hill-byggnaden.

Nu sägs det att den Capitol Hill-polis som avfyrade det ödesdigra skottet kan ha en lite "brokigt förflutet,"   inklusive att ha lämnat sitt laddade skjutvapen på en offentlig toalett.

Så medan democrats hävdade att protesten drevs av vita "supremacister" och kallar det ett ”uppror” och Joe Biden säger att det var den ”värsta attacken mot vår demokrati sedan inbördeskriget”, varför vet vi ingenting om det enda mordet den dagen?

Varje brottsbekämpande tjänsteman som försvarade federala byggnader under mer än ett år av Black Lives Matter-protester har föraktats för sina handlingar, men vi vet inget om motivet bakom dödandet av Babbitt.

Många av de BLM-demonstranter som arresterades för våld släpptes snabbt utan borgen, men många av 6 januari-demonstranterna förblir fortfarande i federalt förvar i väntan på åtal.

Det är något som är väldigt skumt här!


5 Kommentarer:

Anonym sa...

"Två andra poliser i Capitol Hill tog sina egna liv dagarna efter den 6 januari protesten." Blev de "tystade" eftersom de visste för mycket ? Verkar väldigt skumt !!!

Anonym sa...

"MAKTEN" finns varken i i Kongressen eller Vita Huset utan någon helt annan stans, men var?
Vem är William "Bill" Ayers?

Berit sa...

Soros?

Jörgen Sundquist sa...

William "Bill" Ayers och Berndine Dohrn tillhörde the Weathermovement på 70 talet helt i jämnförelse med RAF och Bader Meinhof, men i dag i finrummen med Obama etc. m.m.

Jörgen Sundquist sa...

Fel av mig, skall vara "weather underground". https://www.breitbart.com/the-media/2012/06/04/obama-ayers/ och https://www.breitbart.com/clips/2012/03/08/the%20vetting%20cnn%20implodes%20over%20obama%20bell%20video/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.