28 juli 2021

CDC ändrar reglerna IGEN

 

Center for Disease Control (CDC) utfärdade ändringar i sin vägledning för ansiktsmasker idag, (July 27,) och vaccinerade och icke-vaccinerade personer rekommenderas nu att bära masker inomhus. 

Dessutom rekommenderas lärare, personal, studenter och besökare i skolorna att bära masker när de återvänder i höst oavsett vaccinationsstatus.

  Biden-administrationen överväger också att införa ett mandat för tvångsvaccination för alla federala anställda. White House kräver också att alla journalister ska bära masker igen vid pressmöten. 

Dessa förändringar i de politiskt inspirerade åtgärderna vad gäller COVID förvånar inte... det gäller att se till att människor är osäkra och rädda. 

 "Federal hälsovårdstjänstemän tror fortfarande att helt vaccinerade individer utgör en mycket liten fara vad gäller smitta men ändå kan vissa vaccinerade personer bära med sig högre nivåer av viruset än vad man tidigare förstått och eventuellt överföra det till andra, säger man" 

Kaliforniens guvernör Gavin Newsom, jämför de som inte är vaccinerade med ”berusade förare” under en intervju på CNN. 

 Med allt detta velande kan jag förstå att det är svårt att minnas vad de olika dagarnas budskap är men här är Kamala Harris samma dag: "Ingen gillar att bära en mask, så vaccinera dig så att vi inte behöver"

1 Kommentarer:

Anonym sa...

När tröttnar befolkningen på att göra sig till åtlöje på grund av en grupp samhällsomstörtande socialister?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.