25 oktober 2021

Fauci är en djurplågare

 


En grupp lagstiftare från båda partierna kräver att Dr Anthony Fauci svarar på anklagelser om att hans National Institutes of Health -avdelning gav pengar till ett laboratorium i Tunisien för att tortera och döda dussintals beagle-valpar i grymma, vetenskapliga experiment.

I ett brev till chefen för National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID)  uttrycker South Carolina Rep.Nancy Mace och 23 kollegor sin "allvarliga oro över rapporter om kostsamma, grymma och onödiga experiment på hundar, finansierat med skattepengar.  
Enligt dokument spenderade NIAID 1,68 miljoner dollar på drogtester av 44 beaglevalpar,

White Coat Waste Project -rapporten hävdade att forskarna låste in hundarna i burar med sandflugor så att insekterna kunde äta dem levande.
Några av hundarna ska också ha injicerats med sjukdomsframkallande parasiter. Valparna injicerades och tvångsmatades med ett experimentellt läkemedel i flera veckor innan de dödades och dissekerades.

På ett förvrängt sätt kan detta förklara tankesättet hos dem som nu påtvingar oss ett experimentellt vaccin.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Utan denna vanvettiga socialistiska skatteutplundring hade vi sluppit uppleva detta?
Förmodligen.

Anonym sa...

Kan vi förvänta oss att Amerikas president förstår innebörden av Fauci´s illgärningar?

Berit sa...

Biden fattar ingenting och Fauci agerar helt efter regimens önskemål.

robban sa...

tja hans aids expriment på barn har kommit fram i ljuset som hade gjort att mengele ser ut som en hyvens kille :/ läste om det för nåt års sen men det var på lite mer obskyra sidor som inte har någon större spridning men nu har de lite större sidorna tagit upp det så det lär ju bli lite mer russel nu

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.