27 oktober 2021

Här kommer fjärde sprutan

 


För mycket räcker aldrig för de som kallar sig "Progressiva", för de måste alltid ha mer.  Det räckte inte ens att vi skulle kväva oss själva med dubbla Covid-masker,  utan de började babbla om tre.   På samma sätt hävdade de att om vi tog det dubbla Pfizer-vaccinet skulle allt bli frid och fröjd.  Nu får vi  höra att vi kan behöva en tredje injektion.  Det är lätt att gissa vad som kommer härnäst: Den fjärde sprutan! .

  Centers for Disease Control and Prevention uppdaterar nu sina riktlinjer och säger att vissa personer med ett försvagat immunförsvar och som har fått antingen Pfizer eller Modernas COVID-19-vaccin, kommer att kunna få en fjärde spruta.

Vi kan också gissa vad som kommer efter orden "kommer att kunna" - nämligen "kommer att behöva."

Samtidigt lär vi oss att 92 undersökningar visar att naturlig immunitet är överlägsen Covid-vaccin.

De federala och lokala myndigheterna fördubblar vaccintvånget men en ny studie från Yale School of Public Health bevisar att den immuniteten vi får genom COVID-19-infektion är överlägsen immuniteten från vaccination.

Ytterligare studier med samma slutsats har sammanställts av Dr Paul Elias Alexander och flera andra framstående kollegor.

"Vi bör inte tvinga på någon covid-vacciner när studierna visar att naturligt förvärvad immunitet är lika med eller mer robust och överlägsen befintliga vacciner.  Istället bör vi respektera rätten för individers integritet att bestämma själva", skriver Alexander för Brownstone Institute.

2 Kommentarer:

elina sa...

Här ska alla få en tredje. Föräldrar trycks på att vaccinera barn, från 12 år, men det sänks säkert snart.
Trycket är också hårt på gravida vilka envist vägrar vaccinera sig.

Jag kan tänka att vaccinera mig om det är enda möjligheten att göra en sista lång vandring utomlands nästa år. Tar mot men jag är ju så gammal att det inte förkortar livet så mycket.Är inte säker i dagsläge.

elina sa...

Tack för tipset om Brownstone Institute. En intressant sida!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.