09 november 2021

Biden är ute i Blåsväder

 

Martin Armstrong (översättning)

Under en tid har det antytts att enligt dagbokssidor skrivna av Ashley Biden antastade Joe sin egen dotter.
Project Veritas kontaktades med det men Ashlys advokat ville varken bekräfta eller förneka att dagboken var verklig. Så ingen var villig att gå så långt utan bekräftelse på att hon faktiskt hade skrivit den där dagboken.
Sedan har FBI gjort en razzia av Project Veritas-folk i jakt på denna dagbok som påstås ha blivit stulen. Detta får det att framstå som att anklagelserna möjligen är sanna och att Joe gjorde mer än bara sniffade små flickors hår, vilket är konstigt nog. 

Kongressledamoten Lauren Boebert hade modet att lägga ut ett utdrag på Twitter och ställde just denna fråga. Om dagboken är falsk, finns det ingen anledning för FBI att göra en razzia mot folks hus på jakt efter dagboken.

Biden kollapsar i opinionsmätningarna och hans godkännande betyg är nere på 38%. Om detta visar sig vara sant, kan jag inte föreställa mig något som mer sannolikt kommer att leda till politiskt kaos 2022.

"The search of O’Keefe’s apartment follows the raid of two of his associates on Thursday as part of the investigation into Ashley Biden’s allegedly stolen diary.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.