02 november 2021

Biden gör bort sig i Rom också

 Biden gjorde inget gott intryck när han reste till Rom för att träffa påven och delta i det globala uppvärmningstramset. 

Poängen med G20-spektaklet var att regeringsrepresentanter skulle låtsas att vädret är ett problem och att de kan kontrollera det,  om vi bara ger dem tillräckligt med makt och pengar. De skrek att koldioxidutsläppen måste upphöra i mitten av århundradet. Under tiden dök Biden upp i en kortege med 85 bilar:

Jag ser inte någon av de elektriska golfbilarna som de vill tvinga oss att köra. Biden är så respektlös internationellt att de knappt inkluderade honom på gruppfotot. 

Återigen, kanske de bara ville ha honom vid kanten så att han snabbt kunde springa till toan vid behov och undvika det som hände under hans möte med påven.

Om man vill göra bort sig ordentligt i Rom ska man hänvisa till att Mussolini fick tågen att gå: Inte ens Kamala Harris kunde vara värre. Democrats borde åtminstone ha anständigheten att använda 25th Amendment och placera Biden i en institution som kan ta hand om honom när han fortsätter att tappa kontroll.

5 Kommentarer:

Berit sa...

Biden somnar under konferensen men det förvånar mig inte:
https://www.youtube.com/watch?v=rDa97totNTU&t=1s

Anonym sa...

Är Biden socialisternas förevändning och verktyg för att rasera hela USA?

Berit sa...

Det är vad man frågar sig. Vad är målet med allt som pågår?

Anonym sa...

@ Berit,
målet är att förstöra USA, eftersom själva existensen av USA är bromsklossen för NWO i FN.
/SB

Berit sa...

Håller med dig /SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.