23 november 2021

Det handlar om Kommunism och Revolution

 

 Media har under lång tid, när de rapporterar om upplopp,  envisats med att behandla dem som ett resultat av ilska över "rasism". Enligt deras beskrivning handlar det om att poliser skjuter ner oskyldiga svarta.  Både anledningen till bråken och själva upploppen konstrueras för att främja den föreställningen.
Ja, de ljuger för oss, och de har kommit överens om det i förväg.  Det har varit samordnad propaganda, men det är också något mer.
          Demonstranter i opposition mot Kyle Rittenhouse-domen skanderade för en "kommunistisk revolution" på Chicagos gator i lördags.

          Den politiska aktivisten och baptistpastorn Jesse Jackson och Rainbow PUSH-koalitionen ledde marschen i staden med uppmaningar till justitiedepartementet att överklaga domen.
En mängd människor marscherade på gatorna med skyltar som kallade Rittenhouse en "vit supremacist" och krävde att få ett slut på det "fascistiska USA". Folkmassan krävde en kommunistisk revolution.
   "Den enda lösningen är den kommunistiska revolutionen".
De flesta av dessa "demonstranter" vet inte vad kommunism är.  De vet inte att det innebär att en liten grupp har absolut kontroll över en mycket större grupp i alla aspekter av livet, samhället, industrin och handeln. Den kontrollen upprätthålls av en hemlig polis, ett system av uppmuntran för att förmå "goda medborgare" att förråda "oliktänkande" och ett system med koncentrationsläger för oliktänkande.  
     Detta rationaliseras att "det är för folket",  som måste stå i oändliga köer bara för att köpa en limpa.

      Det var vad den avskyvärda "pastorn" Jacksons "demonstranter" efterlyste.

Det handlar inte om ras. Det var aldrig det.  Media gjorde sitt bästa för att övertyga oss om att det var det. De matade oss med otaliga lögner om George Floyd,  Jacob Blake,  Trayvon Martin och Michael Brown och nu senast Kyle Rittenhouse,  alla med avsikten att lura oss att köpa Vänsterns rasism-löger, men det handlar om makt och inget annat.


1 Kommentarer:

skepparn sa...

Jesse Jackson i farten igen!
Killen med problem med 6 och 10:de buden?
Ja, att vara helgon är inte lätt...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.