20 november 2021

Det krävdes mod

 Och inte så lite heller.

     Det krävdes personligt mod både från domaren, som förmodligen kommer att stå i fokus för Vänsterns raseri resten av sitt liv, och från de tolv män och kvinnor som hade det avgörande beslutet. Jurymedlemmarna visste att de skulle bli identifierade efteråt. De visste att om deras identitet offentliggörs kommer lite eller ingenting stå mellan dem och en arg pöbel. Och de visste att i den händelsen kanske de måste göra vad Kyle Rittenhouse gjorde den där kvällen för länge sedan.

     Det krävdes moraliskt mod också. Hoten om massvåld var många och tydliga. Arrangörerna "samlade trupperna." De såg till att förråd av tegelstenar var utplacerade.  AntiFa- och BLM-vildarna såg fram emot utsikterna till en ny period av plundring, bränning och diverse andra våldshandlingar. Men jurymedlemmarna beslutade, mot all den pressen, att de inte kunde offra en oskyldig ung amerikans liv på grund av hotet om motreaktion från Vänstern.

      Trots alla hot och utsikterna för ytterligare upplopp och plundring, och det ständiga mediatrycket, gjorde juryn rätt.

     Kyle Rittenhouse tog en enorm chans när han åkte till Kenosha den där kvällen. En del kallar honom en hjälte men jag tycker inte att det ska anses som ett hjältedåd att försvara sig själv. Det har inpräntats i oss under en halv miljon år av evolution. Men domare Schroeder och jurymedlemmarna agerade heroiskt.

     Vi fruktade det värsta när fallet med George Zimmerman var aktuellt  – och trots alla hotelser och påtryckningar kom domaren och juryn igenom det.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Vem är William ”Bill” Ayers?
Som en ”Obama”, durkdriven samhällsomstörtare?
Det finns fler men dessa två har aldrig tvingats ansvara för sina illdåd!!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.