16 november 2021

Inte konstigt att det går åt skogen

 
Det här är Oregons guvernör Kate Brown som nyligen slopade alla krav på standard vad gäller läs-, skriv- och matematik-kunskap för examen från "high school",  eftersom hon hävdade att det var orättvist mot "färgade människor" att de måste klara tester för att ta examen.  Att förvänta sig att svarta, bruna och latinos ska förstå matematik och skriva sammanhängande meningar är rasistiskt. 

 Guvernör Brown beordrade också att alla ska fortsätta att bära masker inomhus och utomhus oavsett vaccinstatus (länk).

Historiskt sett har det funnits ett argument för att Vänsterism är en psykisk störning; åtminstone den stora majoriteten av dem som förespråkar vänsterorienterade världsåskådningar verkar ha någon kognitiv funktionsnedsättning.   Allt eftersom åren har gått, är det nu fullt möjligt att titta på en person och förutsäga deras politiska övertygelse.

Detta är inte normalt. En person med rimlig mental disposition, särskilt en person i en position med betydande ledarskap, ägnar sig inte åt beteenden som detta.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.