30 november 2021

"Jag är Vetenskap", säger Fauci

 Vi har hört honom säga det, vilket betyder att han därför är bortom all kritik. Men den uppblåsta, federala gigantens högst betalda byråkrat tjäna inte bara sig själv utan också Democrat-partiet. 

 På söndagen använde Fauci partiets propagandaplattform "Face the Nation",  för att fördöma sina politiska motståndare Rand Paul och Ted Cruz. 

 När han tillfrågades om Cruz påstående att Fauci borde åtalas för att ha ljugit för Congress, åberopade Fauci upploppen den 6 januari vid U.S.C. Capitol. 

 "Jag måste skratta åt det. Borde jag åtalas? Vad hände den 6 januari, senator?” sa Fauci. 

 Det resonemanget är svårt att följa. Eftersom en mobb trängde sig in i White House och protesterade mot valfusk ska Fauci tillåtas att begå grovt brott?

 Fauci kanske missade att Jacob Chansley, excentrikern med pälsen, målat ansikte och viking-horn - och som Vänstern säger var ett allvarligt hot mot regeringen den 6 januari - just dömdes till 41 månader i fängelse, huvudsakligen för att ha stört freden . 

Han spelade ingen roll i att organisera störningen. Han var inte våldsam och skadade ingen egendom. Om "störa friden" ska bestraffas så hårt borde Faucis lögner till Congress, (om skattebetalares pengar till finansiering av Covid,) ge honom livstid i fängelse. 

 Fauci gömde sig sedan bakom det billiga politiska knepet att skylla på Trump för att dölja sin egen inkompetens och oärlighet.  Den stackars mannen gnällde att han har gjorts till "syndabock" för att skyla över Trumps misslyckanden. 

Det värsta han kläckte ur sig var dock: "De kritiserar verklig vetenskap, eftersom jag representerar vetenskap. Det är farligt. För mig är det farligare än "styng och pilar" som kastas mot mig. Och om du skadar vetenskapen, gör du något som är mycket skadligt för samhället långt efter att jag lämnat in.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.