01 november 2021

Piloter säger sin mening

 För inte så länge sedan var yttrandefrihet allmänt accepterad i USA. Nu räcker det med ett enda ord för att den intoleranta Vänstern ska få ett nervöst sammanbrott. Som tex. när en pilot från Southwest Airlines sade "Let's Go Brandon" över intercom-systemet på ett flyg från Houston till Albuquerque fredag morgon. 

Istället för att rycka på axlarna har Cheferna inlett en utredning för att fastställa hur hårt piloten ska straffas: 

 "Southwest genomför en intern undersökning av den nyligen rapporterade händelsen och kommer att ta upp situationen direkt med alla inblandade anställda, samtidigt som de fortsätter att påminna alla anställda om att offentliga uttryck för personliga åsikter när de är i tjänst är oacceptabelt," 

Humorlösa liberaler vill ha pilotens huvud på ett fat för att han vågar trotsa dem. En CNN pratkvarn anklagade piloten för drogmissbruk och en annan kallade honom terrorist.

Detta är inte första gången Southwest Airlines har en konflikt med sina piloter pga. den avskyvärda Biden-regimen. 

När det försökte införa Bidens riskfyllda vaccinations-order vägrade piloterna, vilket tvingade Southwest att inställa över tusen flygningar. 

Piloter tenderar att vara patrioter som tjänstgjort i det militära. Om de kunde riskera sina liv för sitt land i krig, kan de stå upp mot Vänster-mobben också. 

Kan vi säga detsamma om de som driver Southwest Airlines? Vi vet svaret om piloten får sparken.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.