13 november 2021

Skicka dem vidare till Delaware


 Guvernören Ron DeSantis (R) säger att Team Biden transporterar illegala invandrare till Florida i hemlighet.

"De gör det mestadels mitt i natten," sa han. "Och det är hemligt. Och vi har verkligen inget att säga till om." 

" Men Florida kommer dock i slutändan att kunna bestämma om vad som händer med de illegala efter att de har transporterats in i staten," sa guvernören.
"Vi kommer att tillhandahålla bussar,  Jag kommer att skicka dem till Delaware, vilket är Bidens hemma-stat.
Om Joe Biden inte kommer att kontrollera att USA:s södra gräns säkras, bör han kunna ta emot alla där. Så vi kommer absolut att att göra allt vi kan.”

DeSantis kritiserade också Team Bidens plan att betala betydande summor till illegala invandrare som påstås ha separerats från sina familjer vid gränsen under Trump-administrationen.

Biden "har sagt att i grund och botten vill de till och med betala skadestånd till människor som kom illegalt, tänk på det", sa DeSantis. 

"Du som amerikan, du får högre bensinpriser, du får högre matkostnader,  du får i princip höra att du bara ska flina och uthärda det.  De som  bryter mot lagen och kommer hit olagligt kommer att få en check på tusentals dollar. Det är helt otroligt. Men det är vad vi har att göra med."

2 Kommentarer:

skepparn sa...

Delaware
1638
Nya Sverige
Tycks vara som gamla sverige i nutid
Ja, herr Biden var väl guvernör i Delaware?

Berit sa...


He represented Delaware in the United States Senate from 1973 to 2009.
Biden owns two homes in his home state of Delaware.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.