16 november 2021

Spruta på bara!

 

Enligt politiska ingenjörer, som har till uppgift att skrämma oss om Covid-19, har byråkraterna som bestämmer om USA:s hälsopolitik ännu inte bestämt hur många booster-injektioner som kommer att behövas för att en person ska kunna upprätthålla sin "vaccinationsstatus"


Bloomberg - [...] Vissa stater, som Kalifornien och Colorado, rekommenderar booster-shots för alla vuxna som är minst sex månader efter sin andra mRNA-dos. Det kan visa sig att termen "booster" är lite felaktig, och att det korrekta antalet injektioner för maximal effekt ännu inte är känt.

Vaccinationsrekommendationer ändras ofta när mer data blir tillgänglig med tiden. "Det är en bra idé att hålla ett öga på CDC-vägledning."

[…] Det är möjligt, säger man att  flera månader mellan initiala doser av vaccinet och booster kommer att hjälpa immunsystemet att bibehålla ett starkt försvar under en mycket längre period än vad den initiala kuren gjorde. Men vi behöver mer data för att ha någon form av definitivt svar på det,
  (länk)
 

3 Kommentarer:

elina sa...

Här är det nummer 3 i gång. 18399 anmälda sjuka hittills trots vaccin x2.

Anonym sa...

Svenska läkemedelsverket har till dags dato mottagit 84.000 skadeanmälningar för biverkningar av "giftet".
https://nyadagbladet.se/inrikes/bara-en-av-hundra-vaccinskador-godkanns-for-ersattning/

elina sa...

Regeringen har beslutat att kräva vaccinationsbevis i sammankomster med 100+ personer. Det kommer nog snart mer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.