29 december 2021

93 % av människor som dog efter att ha vaccinerats dödades av vaccinet

 Det är resultat från Bhakdi/Burkhardt rapport.

Sammanfattning från Steve Kirsch brev:

Vaccinerna är dåliga nyheter. Femton kroppar undersöktes (alla dog från 7 dagar till 6 månader efter vaccination). Rättsläkaren eller åklagaren associerade inte vaccinet som dödsorsak i något av fallen. Ytterligare undersökning visade dock att vaccinet var inblandat i dödsfallen i 14 av de 15 fallen. Det mest attackerade organet var hjärtat (hos alla människor som dog), men andra organ attackerades också. Konsekvenserna är potentiellt enorma och resulterar i miljontals dödsfall. Vaccinerna bör omedelbart stoppas.

Här är en annan länk till Health Impact News som visar skrämmande bilder av människor i hela världen som antingen dött eller tvingats amputera sina ben en kort tid efter att de fått Covid-19 vaccinering. 

 De vanliga medierna rapporterar endast om dessa fall isolerat, om de gör det alls,  och medvetet ignorerar det bredare mönstret av allvarliga blodproppar som är direkt kopplade till vaccination. Vid denna tidpunkt verkar det som bevisen kan förnekas endast när dessa fall inte ses tillsammans som en grupp.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Politiker som tror de har människors hälsa för sina ögon kan nog räkna sina dagar.
I Sverige har vi ca 7,5 miljoner "LÄGERVAKTER" (Tjallare och angivare)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.