16 december 2021

Allvarliga Problem bland idrottare

318 hjärtattacker,  178 döda bland idrottare efter vaccinering.

Det är definitivt inte normalt att unga idrottare drabbas av hjärtstopp eller dör medan de utövar sin sport, men i år händer det. Alla dessa hjärtproblem och dödsfall kommer en kort tid efter att de fått en covid-vaccinering. Även om det är möjligt att detta kan hända människor som inte fått ett covid-vaccin,  så pekar siffrorna tydligt på den enda uppenbara orsaken.

Den så kallade vårdpersonal som driver covid-vaccinprogrammen runt om i världen upprepar hela tiden att "covid-vaccinet är ett normalt vaccin och det är säkert och effektivt."

Så som svar på deras uttalande... här är en icke-fullständig och kontinuerligt växande lista över unga idrottare som hade stora medicinska problem 2021 efter att ha fått ett eller flera covid-vacciner. Inledningsvis rapporterades inte många av dessa. Vi vet att många människor blev tillsagda att inte berätta för någon om sina biverkningar och media rapporterade dem inte. De började hända efter de första covid-vaccinationerna. Mainstreammedia rapporterar fortfarande inte det mesta, men sportnyheterna kan inte bortse från det faktum att fotbollsspelare och andra stjärnor kollapsar mitt i en match på grund av en hjärtattack. Många av dem dör – cirka 50 %.

Här är listan och mycket mera


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.