07 december 2021

AOC är ute och babblar igen

 


Först hör vi från Biden att bristen när det gäller leveranser kan jämföras med bristen på Cabbage-dockor på 80-talet. Sedan säger Democratic Partys docka AOC att "smash & grab plundringarna "egentligen inte förekommer - fast de sprids som en löpeld över landet, och har gjort återförsäljare i butikerna i San Franciscos Union Square livrädda. 

"Många av de här anklagelserna om organiserad detaljhandelsstöld som kommer från Walgreens håller faktiskt inte,", sa Ocasio-Cortez i en intervju med The Washington Times förra veckan. 

När Black Lives Matter-upploppen pågick som värst upplyste AOC oss om att okontrollerad brottslighet i New York City berodde på att föräldrar drabbats av fattigdom och måste stjäl bröd till sina hungriga barn. Nu existerar inte brottet ens. 

Politiker, detaljhandelsorganisationer och till och med Walgreens har svarat på Ocasio-Cortez påståenden. I motsats till vad Ocasio-Cortez sade rapporterade Walgreens till Washington Times att "organiserad detaljhandelskriminalitet är en av de största utmaningarna för" dem. 

Faktum är att problemet "har utvecklats bortom butiksstölder och småstölder till försäljning av stulna varor online", säger Walgreens. San Francisco verkar vara värst och har blivit ett sådant problem att kostnaderna för säkerhet där i Walgreens butiker är nu 46 gånger högre än den genomsnittliga Walgreens-butiken i landet. 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.