13 december 2021

Barn dör av vaccin

 


VAERS står för Vaccine Adverse Event Reporting System. Det är ett nationellt system för tidig varning som ska hjälpa CDC och FDA att upptäcka möjliga säkerhetsproblem med vacciner licensierade i USA. Regeringen skapade VAERS 1990.
Vem som helst kan rapportera en möjlig vaccinbiverkning  till VAERS-databas.

Från en VAERS rapport:

En baby,  vars mamma fick två covid-vaccinsprutor under sina sista tre månader av graviditeten, föddes blödande från sin mun och näsa och dog dagen efter sin födelse. Barnet hade också en instabil hjärtrytm under förlossningen.
En annan oroande rapport är VAERS ID 1901192, som involverade en 8-årig pojke från Wyoming.
Innan han tog den första dosen av den experimentella Pfizer COVID-19 sprutan var pojken "helt frisk och aktiv."
Inom 2 dagar efter att ha fått injektionen, lades pojken in på ICU med hjärtmuskelinflammation.

Även om ingen COVID-19-injektion är godkänd för barn under 5 år, har det rapporterats incidenter runt om i världen där småbarn fått det av misstag.
En Maryland Walgreens gav en 4-åring covid-19-injektionen istället för influensasprutan.
Samma misstag hände med en familj i Indiana och en 3-årig kanadensisk flicka.
Och i Brasilien lades en två månader gammal flicka och en fyra månader gammal pojke in på sjukhus på grund av ett liknande medicinskt missöde.

CDC har tagit bort detta från databasen och när LifeSiteNews kontaktade dem  för att bekräfta fallen  svarade man inte på frågorna.
Avlägsnandet av rapporten väcker frågan om CDC har rensat andra VAERS-rapporter från systemet för att dölja dem för allmänheten. 

"Om du måste bli övertalad, lurad, sporrad, tvingad, mobbad, utpekad, hotad, straffad, kriminaliserad...

Om allt detta är nödvändigt för att du ska ge med dig,  kan du vara alldeles säker på att det som uppmuntras inte är i ditt bästa intresse."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.