17 december 2021

De behöver Omicron

 


  Runt Thanksgiving började Fauci, Biden och deras gäng se att folk inte föll lika lätt för deras skräckpropaganda. Antalet sjuka hade minskat från 175 000 per dag i mitten av september till runt 70000 i slutet av november, en minskning med 60 % och långt under de 255 000 fallen per dag i januari 2021. Delta-varianten höll på att tappa kraften och något behövde göras. De kunde inte låta folk tro att de kunde återgå till det normala. Det skulle inte fungera med planen "Build Back Better Great Reset."

När antalet dödsfall "med covid" sjönk till under 800 per dag i ett land med 330 miljoner människor, där 8 000 människor dör varje dag av någonting, var det ett hot mot deras plan.
Denna psykologiska operation för att manipulera folk till att lyda och följa kommandon från totalitära politiker och gynna skumma Davos-miljardärer, lämnar massorna med ingenting, samtidigt som de får höra att de är lyckliga.

Armstrong Economics förklarar det så här: 

Medan alla bråkar om vacciner och om vem som skapade Covid, dominerar alla dessa debatter och frågor 99 % av online-agendan. Det är något ALLVARLIGT som händer och det är helt enkelt, "Vad är slutmålet och vad  är motivet?" Vissa försöker hävda att det finns mörka krafter gömda bakom bilderna av Gates och Schwab. Vissa hävdar att Schwab bara är en marknadsföringsman. Vad de inte förstår är MOTIVET och varför utnyttjar politikerna det för att låsa in folk? 

MOTIVET är att inte betala alla statliga skulder, löften och åtaganden och för att dölja deras egna misslyckande. Schwab säger att vi inte kommer att äga någonting och därför kommer vi att vara lyckliga eftersom regeringar kommer att radera all skuld. Pensionen ersätts med garanterad grundinkomst.

Det är vad 2032 handlar om. Det är slutet på en era som började med keynesiansk ekonomi och den Stora Depressionen. En del av Schwabs agenda för 2030 är att avsluta demokrati som de kallar "populism" för vi är för dumma för att veta vad som är bäst för oss. 

Allt handlar om att de ska behålla makten.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.