30 december 2021

Finns det hopp för 2022?

 


Det är ingen tvekan om att 2021 har varit ett av de värsta år som jag kan minnas.

 Kommer man under nästa år att hitta ett "mer vetenskapligt" sätt att behandla "Covid-hotet" än under de senaste två åren? Trots alla krav och tvång om vaccinering dog fler människor av Covid-relaterade sjukdomar 2021 än 2020. 

President Joe Biden sa den här veckan att det finns lite som den federala regeringen kan göra för att bekämpa pandemin, men hans rådgivare Dr. Anthony Fauci skapar fortfarande rubriker med sina ständigt skiftande uttalanden om varianter och framtida prognoser. 

Den Covid-trötthet som många amerikaner känner just nu skapar konflikter i samhället som kan leda till en större klyfta än vad valet 2020 gjorde. Hur mycket mer kan vi skrämmas av Vänstermedia? 

Vi har fått utstå Alpha, Delta och Omicron. Vad kommer man att kalla nästa variant som påstås ligga vilande i våra kroppar? 

Tre år och triljoner dollar och det handlar om vad läkare har sagt i årtionden: "Det är ett virus, inget vi kan göra. Låt det gå sin egen väg." 

Positivt för nästa år är att Bill de Blasio inte kommer att vara borgmästare i NYC och ingen Andrew Cuomo kommer att vara guvernör. Dessa två skapade det värsta katastroferna under de första två åren. Cuomo med alla äldre som dog på vårdhem och de drakoniska nerstängningarna. De Blasio med sin oförmåga att hantera krisen med de bostadslösa, minskade budgeten för polis och han kunde inte hålla löftet om att förbättra skolorna. 

Låt oss minnas de Blasio med denna video där flera poliser skrämmer en 5-årig pojke på en restaurang eftersom han inte hade ett vaccinkort.

 

3 Kommentarer:

elina sa...

Gott Nytt År! Oavsett Världens galenskap finns det folk - som du - vilka håller huvudet uppe.

Berit sa...

Tack detsamma Elina!

Anonym sa...

Berit,
du är bäst. tack för att du finns.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.