17 december 2021

Kommer Hillary Clinton att utmana Donald Trump i 2024 -års presidentval ?

 


Clinton har lyckats hålla sig i rampljuset, genom att visa upp sig i olika tv-program för att prata om en man som inte längre är president. Med president Joe Biden är 79 år gammal och det spekuleras att han inte kommer att ställa upp för omval,  så nu tror man att det kommer att bli en repris mellan Clinton och Donald Trump.

"Democrat-kandidaten från 2016, Hillary Clinton är en intressant möjlighet när man letar efter en livskraftig kandidat, särskilt om en 80-åring president Biden beslutar sig för att inte söka en andra mandatperiod", skrev The Hill-kolumnisten Joe Concha i en artikel med rubriken "Hillary 2024 ? Med tanke på konkurrensen kan hon vara Dems bästa hopp.”

Bara 22 procent av väljarna vill att Biden ska söka en andra mandatperiod. Siffrorna  blir inte mycket bättre när man bara frågar Democrats, där bara 36 procent vill se presidenten kandidera igen, medan kandidaten som heter "någon annan" kommer först med 44 procents stöd.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju manipulation av rösträkningen som avgör vem som blir president.
Precis som här i Sverige 2018.

Berit sa...

Citat från Stalin: "Those who vote decide nothing. Those who count the vote decide everything"

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.