28 december 2021

Lori Lightfoot: Joyous Kwanzaa !

 Vi har reducerats till en punkt där vi nu styrs av knäppgökar som Lori Lightfoot - som tog en stunds paus från att driva Chicago allt djupare ner i våldsamt kaos - för att göra en video tillsammans med sin "fru" och önska oss en "glad Kwanzaa":

Lightfoot uppmaning till oss att anamma Kwanzaas sju principer möttes inte speciellt positivt på Twitter: Man kan bara hoppas att principerna inkluderar att INTE stjäla, följa lagen, inte begå mord, producera din egen inkomst, ta han om dina egna barn, bidra till samhället och inte vara bitter och arg. Låt ditt folk följa dessa regler och din stad kommer inte att vara i permanent stadie av kaos. 

 Kwanzaa är en påhittad svart supremacist/socialistisk högtid som uppfanns 1966 av en professor i svarta studier, Maulana Ndabezitha Karenga (a.k.a. Ronald Everett) som ett alternativ till julen. 

Karenga's bakgrund: 

Han dömdes 1971 för att brutalt ha torterat två nakna kvinnor. Som tortyrvapnen använde han en lödkolv, ett skruvstäd och en brödrost. Brödrosten användes för att slå kvinnorna i huvudet. 

Kvinnorna var medlemmar av Karengas ultraradikala, paramilitära, svarta nationalistiska kult kallad US Organization, som gick under förkortningen US. 

Kvinnorna hölls under pistolhot. Karenga stoppade en het lödkolv i en kvinnas mun. Den andra kvinnan fick tårna krossade i ett skruvstäd. 

En psykiater som utvärderade Karenga fann att han var "både paranoid och schizofren." 

 Julen har Jesus Kristus. Kwanzaa har Maulana Karenga. 

 Jag har tidigare skrivit om den påhittade helgen här.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.