10 december 2021

Lurendrejarna blev lurade

 


Nu när Jussie Smollett har befunnits skyldig till att ha fejkat ett antigay, rasistiskt hatbrott mot sig själv, är det ett bra tillfälle att reflektera över hur Vänstern snabbade sig på att utnyttja tillfället för att försvara Smolletts absurda påstående, bara för att det passade deras agenda. 

Joe Biden twittrade: "Det som hände i dag [med Jussie Smollett] får aldrig tolereras i det här landet. Vi måste stå upp och kräva att vi inte längre ger detta hat en säker hamn; att homofobi och rasism inte har någon plats på våra gator eller i våra hjärtan. Vi är med dig, Jussie." 

Kamala Harris berömde Smollett och kallade honom "en av de snällaste, mildaste människor" hon känner och förklarade att attacken mot honom var en "modern lynchning".

"Ingen ska behöva frukta för sitt liv på grund av sin sexualitet eller hudfärg", tillade hon. "Vi måste konfrontera detta hat."

Senator Cory Booker upprepade vad Harris sade om att den påstådda attacken var ett "försök till modern lynchning" och föreslog att incidenten var ett bevis på att Congress behövde anta ett lagförslag mot lynchning.

"Till de i Congress som inte känner att det är brådskande att anta vårt lagförslag mot lynchning som utpekar lynchning som ett federalt hatbrott - jag yrkar på att ni ska vara uppmärksamma"
, insisterade han.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Man slutar aldrig att förvånas över hur lågt vissa medborgare tillåter sig utnyttjas av socialisterna.
Knappast människovärdigt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.