07 december 2021

"Prata inte med mat i mun"

 Det är ju en artighetsregel som vi växte upp med, men det är inte anledningen till att våra överherrar nu vill förbjuda att vi pratar medan vi äter och dricker. 

Ett centralt mål med Covid-tyranni är att splittra befolkningen, så att vi inte har kontakt med varandra och kan enas för att motsätta oss våra härskare.  Det är därför New South Wales Chief Health Officer, Kerry Chant uppmanar australiensarna att inte prata med varandra, och varför ett förbud mot att prata på restauranger och barer säkerligen kommer att införas när Vänsteristerna tror att de kan driva oss så långt. 

 

Covid-masker är bra för mer än att tvinga människor att signalera lydnad. Genom att göra oss anonyma skapar de avstånd mellan oss. När det känns som att vi är ensamma är det lättare att få oss att tro på den hysteriska propagandan som strömmar ut ur våra tv-apparater.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.