31 december 2021

Snälla, kom tillbaka och jobba

 


 Liksom "Defund the Police-rörelsen som skapade fler problem än den fixade, fattade företagsledare förhastade beslut att avskeda ovaccinerade arbetare så att de kunde visa världen på Twitter och andra sociala media att de minsann att de var med sin tid. 

Nu inser många av dessa VD att de satsade på fel lag när de avskedade människor som de faktiskt behöver för att driva sina företag.   Det visar sig att Team Biden har misslyckats med allt sedan första början och att hanterinen av COVID-19 har varit urusel och väldigt oamerikansk. Bidens agenda är att kontrollera människor och har inget att göra med att se till att folk inte blir sjuka.  

En del av problemet med att avskeda nödvändig personal på grund av ett virus,  med en överlevnadsgrad på 99 %,  är att Biden-administrationen har betalat folk för att stanna hemma och inte arbeta, och i kombination med att avskeda ovaccinerade arbetare har det skapat ett allvarligt  problem.  Det har ökat komplikationerna med leveranser eftersom det inte finns tillräckligt med arbetare tillgängliga för att lossa lastfartygen i hamnarna, så de sitter ankrade utanför kusten i veckor i taget och väntar på en plats i någon av hamnarna. 

Många bolagsledare ber nu den sparkade personalen att återvända till jobben så att de kan rädda sina företag.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.