23 december 2021

USAs Ekonomi är så bra...

 
...att White House förlänger återbetalningstiden av studielån i ytterligare 90 dagar. Den tidigare förlängningen var tänkt att upphöra sista januari men nu behöver studenter inte börja betala förrän i slutet av maj.
White House ockupanten  har inte råd att förlora det lilla stöd han har kvar från de splittrade massorna och speciella intressegrupper.

När opinions-undersökningarna började visa att förtroendet för Biden kollapsade på en nästan daglig basis, måste  stabschefen hitta något godis att locka med. Kollapsen av Build Back Better slöseriet gjorde det inte lättare. Det blev panik i kåren. 

Så...Enligt White House går den amerikanska ekonomin bra, allting är perfekt och blir bara bättre. Ekonomin går så bra att studenter inte har råd eller hitta jobb för att betala tillbaka sina lån. 


WHITE HOUSE – […] “idag förlänger min administration avbrottet för återbetalning av federala studielån i ytterligare 90 dagar – till och med 1 maj 2022 – när vi hanterar den pågående pandemin och ytterligare stärker vår ekonomiska återhämtning. Samtidigt kommer utbildningsdepartementet att fortsätta arbeta med låntagare för att säkerställa att de har det stöd de behöver för att smidigt gå tillbaka till återbetalning och främja ekonomisk stabilitet för sina egna hushåll och för vår nation." 


Bry er inte om det konfliktfyllda meddelandet. Vi får inte ställa frågan: Om ekonomin är så bra,  varför behöver då college-studenter ännu mer tid för att börja betala tillbaka sina lån?


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.