01 december 2021

White House planerar mer mandat

 I morgon (torsdag) kommer White House att offentliggöra nya COVID-restriktioner och krav på karantän vad gäller resor hit till USA.  Det är mycket oroande eftersom min dotter planerar att komma från Sverige på fredag.  Men jag kanske kan lugna mig en aning när jag tänker på att Washington Posts främsta uppgift är att gå i regeringens ledband och just nu behöver allmänheten  skrämmas igen.

Problemet för White House är att amerikanarnas reaktion på den nya COVID-varianten Omicron inte motsvarade administrationens förväntningar.
Biden-teamet behöver mer oro, mer rädsla, mer panik för att nå sitt större mål vilket är Build Back Better.

Om folk bara skakar av sig och fortsätter leva sina liv, kommer White House att ställas inför en väljarkår som är arg över inflationen; det är ett problem. 

Washington Post-rapporten fokuserar på nya internationella resebegränsningar, mer covid-tester och karantän-bestämmelser för att möta Omicron-varianten. Men med tanke på att WaPo ges 48 timmars förhandsmeddelande,  är det troligt att tillkännagivandet i morgon också kommer att innehålla ändringen som alla vaxx-förespråkare har krävt, nämligen obligatorisk vaccination för alla inhemska flygresor. Att tvinga inhemska flygresenärer att bevisa sin vaccinations-status har varit ett mål för vaccin-tyrannerna  i flera månader.

Att tvinga arbetare att vaccinera sig var ett federalt övergrepp som strider mot grundlagen.  Biden-administrationen visste det i förväg och gjorde det ändå eftersom vaccinet egentligen inte är slutmålet, det är bara ett verktyg. Ett mandat för resenärer skulle vara ett liknande federalt överskridande, och skulle sannolikt inte godkännas i domstol men det kommer inte att hindra dem från att tillkännage det.
Vår regering pressar på därför att de behöver vår lydnad och efterlevnad.

Hela Bidens energipolitik, och alla Bidens utgifter kring Build Back Better-agendan, bygger på The Green New Deal att vi ska finna oss i att de stoppat all pågående energiutveckling kring kol och olja.

Politikerna kan gömma sig bakom Covid-19 när de förstör och förändrar den amerikanska och globala ekonomin i grunden.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.