27 december 2021

"Your Papers Please"

 Lita på vetenskapen säger de ... och sedan, av misstag, erkänner "forskarna" att det som de kräver under täckmantel av folks hälsa har absolut ingenting med vetenskap att göra. 

Anthony Fauci dök upp "ABC This Week" för att driva propagandan om vaccin. På frågan om man ska kräva vaccinpass för flygresor medger Facui öppet att den enda anledningen till ett vaccinmandat är att tvinga människor att vaccinera sig. 

 Vaccinet stoppar inte infektion. Vaccinet stoppar inte smittspridningen. Vaccinet har inget värde vad gäller att minska spridningen av ett covid-19-virus eller någon variant därav. Vaccinets värde är att få människor att ta vaccinet.  Det låter fånigt, men det är precis vad Dr Anthony Fauci medger i den här intervjun. Börja titta 09:10

 

 Det verkar som om kraven överlag bara är ett verktyg för att skapa ett system för vaccinpasset. Det är sedan enkelt att identifiera och spåra alla personer när man kan tvinga dem att visa passet. Vaccinpasset är i huvudsak inkörsporten till ett digitalt id-system. 

 Det är fortfarande häpnadsväckande att så många människor accepterar att det ska vara möjligt att kontrollera var de befinner sig och hur de lever livet.  Uttrycket “Papers Please” brukade utlösa en aversion.  Nu finns det miljontals människor som bara följer strömmen och som inte kan se vad som ligger i slutet av denna underdånighet. 

För två år sedan skulle det ha varit dumt, absurt, besynnerligt, tokigt, att ens föreslå att vi kunde komma till en situation där vi behöver interna pass i USA.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Vaccinpassen har inget med sjukdom att göra.
Däremot utbildning av "LÄGERVAKTER" till tjallare, angivare och för övrigt alla dem som när HAT mot sin nästa.
I Sverige finns det ca 7 miljoner LÄGERVAKTER d v s de som frivilligt eller under hot mottagit en GIFTSPRUTA man kallar för vaccin.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.