14 februari 2022

Trump–Ryssland avslöjas som Hillarys kampanjplan

 
 


Familjen Clinton lärde oss för decennier sedan att toppdemocrats står över lagen och kan komma undan med vad som helst utan juridiska konsekvenser. Men räknas Hillary Clinton fortfarande som en topp-Dem?  Media älskade Trump–Ryssland - maskopin, men hur kommer de att reagera nu när det verkligen avslöjats att det hela var ett påhitt av  Clintonkampanjen.

The Blaze rapporterar,

 Enligt en rapport som just lämnats in av Special Counsel John Durham, betalade advokater för Hillary Clintons presidentkampanj 2016 ett teknikföretag för att "infiltrera" servrar som tillhör Trump Tower och White House för att skapa en historia som kopplade Donald Trump till Ryssland. …

    Den tidigare chefsutredaren för Trump-Ryssland-undersökningen för House Intelligence Committee, Kash Patel, sa att anmälan "definitivt visar att Hillary Clinton-kampanjen direkt finansierade och beordrade sina advokater vid Perkins Cole att skapa ett kriminellt företag för att dikta ihop en koppling mellan president Trump och Ryssland."
Så sent som förra månaden var Dems. så desperata att hitta en ersättare för Joe Biden och Kamala Harris att de försökte skaka liv i Hillary-bilden igen. Men en undersökning från TechnoMetrica Institute of Policy and Politics visar att två tredjedelar av Democrats som följt fallet, vill att hon ska utredas, liksom 91 % av republikanerna.

Det är tur för Shrillary att de flesta Dems. förmodligen inte hänger med i vad som hänt. De får sin information från Media som skriker  Ryssland! Ryssland! Ryssland! Men inte ens Vänstermedia kommer att kunna hålla locket på denna gång.

Systemet kan vara för korrupt för att Hillary ska hamna i fängelse - där hon hör hemma - men om Dems. ser henne som en belastning, så som den nu inser att Biden och Harris är,  kan vi åtminstone hoppas att vi slipper se och höra Hillary igen.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.