04 april 2022

769 idrottare har kollapsat under det senaste året

 

 

Sedan när har vi någonsin sett en idrottare kollapsa på planen utan att det beror på en kollision med en annan spelare eller ett föremål. En gång? Nu 769 på ett år? Det är de vi känner till. 

Ingen regering, ingen administration, ingen mainstream media som ens bryr sig. Det är definitivt inte normalt att så många, främst unga idrottare drabbas av hjärtstopp eller dör medan de utövar sin sport, men det händer. Många av dessa hjärtproblem och dödsfall kommer kort efter att de fått covid-vaccin. 

Även om det är möjligt att detta kan hända människor som inte fått vaccin, visar det höga antalet på den enda uppenbara orsaken. 

 De så kallade professionella inom vården, som driver covid-vaccinprogrammen runt om i världen upprepar hela tiden att "covid-vaccinet är ett normalt vaccin och det är säkert och effektivt."

1 Kommentarer:

robban sa...

tja en kompis håller på med gubbsporten innebandy och under en träning så stupade 2 stycken som fick ta ambulans till sjukhus varav den ene fick akutopereras för en propp. en logisk gissning är ju att det där måste ju hända lite överallt bland de som motionidrottar på lägre nivåer

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.