22 april 2022

Netflix faller på eget grepp

 Det verkar som folk i allmänhet har fått nog av den ändlösa ström av fördärv och idioti som forsar ut ur deras TV-apparater. 

"Woke", (en politisk term som uppstått i USA som beskriver en medvetenhet om frågor som rör jämlikhet mellan raser och mellan kön, samt social rättvisa),  håller på att falla samman.   Disney, CNN, den avskyvärda Jon Stewart, och det bästa av allt, en av de mest skadliga krafterna i det moderna samhället, Netflix bevisar det: 

 Netflix aktier förlorade 25 procent efter att de rapporterats att de tappat 200 000 prenumeranter under företagets första kvartal – den kraftigaste nedgången på ett decennium. … 

Vid slutet av andra kvartalet tror man att Netflix kommer att ha förlorat 2 miljoner globala prenumeranter. I desperation för att öka intäkterna, kommer Netflix att försöka skapa sådana här annonser som den nedan. 

 Det kommer inte att öka tittarsiffrorna, men om de slutar producera sånt här smörja kan de kanske komma på rätt fot igen.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.